Overig

Home 9 Overig

Bagage vervoer

Wij kunnen uw bagage gratis brengen naar uw vakantieadres en daar ook weer ophalen als u een fiets bij ons heeft gehuurd. U hoeft niet apart te reserveren voor uw bagage vervoer, u kunt dit aangeven als u de fiets ophaalt.

Bij aankomst maken wij een bagage afspraak met u voor de terugreis. Mocht dit onverhoopt niet gebeurd zijn bel ons dan minimaal een dag van tevoren.

Mocht u een andere boot nemen of neemt u uiteindelijk zelf uw bagage mee? Laat ons dit dan ook minimaal een dag van te voren weten.

Let op: Uw bagage dient u zelf van de boot halen en op te zetten

Annuleren of Wijzigen

Mocht u de reservering willen annuleren of wijzigen dan hebben wij de volgende mogelijkheden/ voorwaarden:

  • U kunt de reservering gratis verschuiven (mits de beschikbaarheid dit toelaat)
  • U kunt annuleren tegen onze annuleringsvoorwaarden; dit houdt in: dat wanneer 30 voor de huurperiode de boeking annuleert u 75% van het betaalde bedrag terug krijgt en wanneer u vanaf de 29 dag tot de eerste dag van de huurperiode annuleert geen geld terug krijgt
  • Annuleert u binnen 48 uur nadat u de boeking heeft gemaakt, dan krijgt u het gehele bedrag teruggestort. 

Neem voor annuleren en wijzigen altijd contact met ons op per mail: info@fietsenopterschelling.nl of per telefoon 0562-442929.

Huurvoorwaarden

Wanneer u een fiets of scooter bij ons huurt dan gaat u automatisch akkoord met ons algemene voorwaarden. Deze houden het volgende kort in:

  • Fietsenhuren is op eigen risico
  • Het is niet toegestaan om het strand/ wad te fietsen/ scooter te rijden
  • Schade aan de fiets/ scooter of verlies van fiets/scooter is op rekening van huurder
  • Neem bij pech contact op met het verhuurbedrijf
  • Het vervoeren van bagage is op eigen risico
  • 1 persoon per fiets/ scooter
  • Helm dragen is verplicht bij het huren van een scooter

Onze volledige algemene voorwaarden zijn hier onder te vinden:

Bezorging

Het is mogelijk om uw fietsen te bezorgen op uw vakantieadres. Bezorgen is mogelijk bij een huurperiode van minimaal 3 dagen en kost €15,00 extra.

Uw fiets wordt in de ochtend gebracht en op dag van vertrek de fiets graag weer klaarzetten vanaf 17:00 uur. Fietst u liever terug naar de boot, laat ons dit vooral weten. Let op: u krijgt dan niet de helft van de bezorgkosten terug.

Tijdens Oerol Festival bezorgen wij geen fietsen op het vakantieadres.

Handige tips

Heeft u de boot al geboekt? Reserveer uw boot op tijd, zeker tijdens speciale gelegenheden is dit belangrijk. Via www.rederij-doeksen.nl kan je de boot snel en
gemakkelijk reserveren.

Kom je het festival Oerol bezoeken? Leuk! Via de website van Oerol kan je in de gaten houden wanneer het is en wat je kan verwachten.

Speciaal voor iedereen die van Terschelling houdt: Terschelling.TV. Hiermee blijf je op de hoogte van wat er allemaal op Terschelling gebeurd: www.terschelling.tv